Dedicated Support voor Sportbonden en Clubs

Bent u verbonden aan een sportbond of -club? En reizen uw topsporters, spelers of businessclubleden regelmatig naar internationale bestemmingen? Dan staat ons toegewijde sports team van GSE The Agency voor u klaar!

Topsporters in ons vakgebied

Voor elke wedstrijd of sportevenement is een goede voorbereiding en succesvolle uitvoering van essentieel belang. Met onze ervaring in het managen en coördineren van sportreizen wereldwijd zorgen we ervoor dat ieder facet van de reis getackeld is. Last-minute wijzigingen, sporters of sportuitrustingen invliegen? Wij draaien onze hand er niet voor om. Onze jarenlange kennis over sportreizen zorgt dat sporters uitgerust op de bestemming arriveren en daar onder de juiste omstandigheden verkeren. Zo kunnen zij zo fit mogelijk aan de start verschijnen. Maar ook dat de businessclubleden en sponsoren niets hoeven te missen van hun favoriete club. Voor deze groep organiseren we een compleet programma waarmee de ultieme beleving rondom het sportmoment wordt gecreëerd.

Partner in Topsport voor 20 Jaar

Wij zijn trotse Official Travel Partner van voetbalclubs FC Utrecht en sc Heerenveen en werken al jaren samen met onder andere de Nederlandse Basketbal Bond, Atletiekbond, Volleybalbond en Handboogbond. Een hele opsomming waarmee we eigenlijk alleen maar willen zeggen: we weten wat we doen! Benieuwd wat we voor jouw sportbond of – club kunnen betekenen? Plan hier een afspraak met een van onze accountmanagers! 

Volledige Ondersteuning bij Sports Travel

Bij Sports Travel komt veel kijken, waarbij onze Groups & Incentives afdeling ‘GSE The Agency’ alle facetten van de reis regelt. Denk aan:

  • Trein- en vliegtickets en chartervluchten;

  • De organisatie van afwijkende bagage, zoals rolstoelen en polsstokken;

  • Accommodaties;

  • Transport ter plaatse;

  • Restaurants- en sportmaaltijdbereidingen;

  • On-site begeleiding en support tijdens de uitvoeringen.

Zie ons als topsporters in ons vakgebied!