Altijd bereikbaar zijn

Elke dag van de week staan onze Business Travel Consultants voor u klaar. Of dit nu in de avonduren, weekenden of feestdagen is, zakenreizen gaan 24/7 door.  

Hoe is de bereikbaarheid tijdens kantooruren?

Wanneer wijzigingen of annuleringen worden doorgevoerd, worden wij hier direct van op de hoogte gebracht. De consultants nemen onmiddellijk contact op met de reiziger of boeker van de reis om hen hiervan op de hoogt te stellen. Mocht het nodig zijn om een alternatief te zoeken voor de reis, dan zullen wij hierbij assisteren. Zijn er meerdere elementen geboekt voor de reis? Dan zorgen wij ervoor dat ook deze zaken daarop worden aangepast.

Hoe is de bereikbaarheid buiten kantooruren?

Wanneer er een wijziging of annulering buiten kantooruren plaats vindt, wordt hiervan een melding naar de reiziger of boeker van de reis verstuurd. Indien noodzakelijk, kan men contact opnemen met de 24/7 Rescue Line voor assistentie bij de reis.

Van 09:00 tot 19:00 uur in weekenden en op feestdagen kunt u onze Business Travel Consultants bereiken voor vragen. Indien gewenst, wordt voor uw reis op zoek gegaan naar een passend alternatief. Wanneer er meerdere reiselementen zijn geboekt, worden deze ook automatisch in uw reservering aangepast.

Wilt u contact met ons opnemen? Zonder keuzemenu kunt u direct persoonlijk contact opnemen met onze reis experts!