Kosten besparen

Onze ervaren Business Travel Consultants werken met slimme boekingssystemen die via het wereldwijde Uniglobe netwerk toegang hebben tot de beste tarieven.

Besparen op uw zakelijke reiskosten is voor veel bedrijven een wens die altijd erg lastig te realiseren lijkt. Het aanbod is groot en de diversiteit aan websites is enorm. Indien uw reizigers zelf boeken, spelen vaak persoonlijke voorkeuren voor airlines een rol. Het zoeken en boeken van reizen zou juist snel en eenvoudig moeten zijn zodat u zich kunt richten op andere belangrijke bezigheden.

Het inschakelen van een professionele zakenreisorganisatie is daarom de oplossing. Wij kunnen het reisbeleid prima vormgeven en controleren. Of u nu direct (offline) met de Business Travel Consultants wilt schakelen of dat u uw reizigers zelf wilt laten boeken via een online tool. In beide gevallen kunnen wij u een perfecte oplossing bieden waarbij u volledig in control bent en blijft!

Uniglobe heeft een groot internationaal kantoren netwerk. Met meer dan 700 kantoren in 60 landen, heeft Uniglobe toegang tot alle reserveringssystemen en boekingsplatforms. De Business Travel Consultants zijn zeer ervaren en kunnen u en uw reizigers snel voorzien van de beste adviezen en routes. Besparingen worden niet alleen gerealiseerd door slim in te kopen, maar vooral door het samenstellen van de juiste airlines en boekingsvoorwaarden. Want wij weten dat de agenda’s, en daarmee ook de reisschema's, van zakenreizigers altijd kunnen veranderen. Om die reden is het slimmer om naast de vlucht, ook het hotel of de autohuur bij een zakenreisbureau te boeken. Wijzigt er een vlucht? Dan passen wij ook direct de hotelboeking alsook de autohuurreservering aan. Wel zo handig en efficiënt. Uw zakenreizigers worden daar in ieder geval erg blij van!