Kosten besparen

Ervaren Business Travel Consultants werken met slimme boekingssystemen die via het wereldwijde Uniglobe netwerk toegang hebben tot de beste tarieven.

Besparen op uw zakelijke reiskosten is voor veel bedrijven een wens. Dat lijkt altijd erg lastig te realiseren. Het aanbod is groot en de diversiteit aan websites is enorm. Ook indien uw reizigers zelf boeken, spelen vaak persoonlijke voorkeuren voor airlines een rol. Het zoeken en boeken van reizen zou juist snel en eenvoudig moeten zijn zodat u zich kunt richten op andere belangrijke bezigheden.

Het inschakelen van een professionele zakenreisorganisatie is daarom de oplossing. Wij kunnen het reisbeleid prima vorm geven en controleren. Of u nu direct (offline) met de Business Travel Consultants wilt schakelen of dat u uw reizigers zelf wilt laten boeken via een online tool. In beide gevallen kunnen wij u een perfecte oplossing bieden waarbij u volledig in control bent en blijft.

Uniglobe heeft een groot internationaal kantoren netwerk. Met meer dan 700 kantoren in 60 landen, heeft Uniglobe toegang tot alle reserveringssystemen en boekingsplatforms. De Business Travel Consultants zijn allemaal zeer ervaren en kunnen u en uw reizigers snel voorzien van de beste adviezen en routes. Besparingen worden niet alleen gerealiseerd door slim in te kopen, maar vooral door het samenstellen van de juiste van airlines en boekingsvoorwaarden. Want wij weten dat de agenda’s van zakenreizigers altijd veranderen en daarmee ook de reisschema’s. Ook om die reden is het slimmer om naast de vlucht ook het hotel of de autohuur bij een zakenreisbureau te boeken. Veranderd er dan een vlucht? Dan passen wij direct ook de hotelboeking aan alsook de autohuurreservering. Wel zo handig en efficiënt. Uw zakenreizigers worden daar in ieder geval erg blij van!