Uw zakenreis boeken via Uniglobe Alliance Travel

Onze Business Travel Consultants staan voor u klaar!

U waardeert persoonlijk en intensief contact bij het boeken van uw zakelijke reis. Iemand die precies op de hoogte is van uw reiswensen en het reisbeleid van uw organisatie. Dat kan! Naast ons online reserveringssysteem ontzorgen wij volledig en bieden wij onze vertrouwde, persoonlijke service aan. Ons team bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van zakelijke reizen. 

Onze Business Travel Consultants hebben nauwe contacten met partners in binnen- en buitenland. Zo besparen wij kosten voor u, maar wellicht nog het meest belangrijk: u of uw collega gaat zorgeloos op reis. Wij denken aan alles. Complexe programma’s of reisroutes, het efficiënt verwerken van reisadministratie of kosten besparen: u geeft uw reiswensen door en wij nemen al het overige werk uit handen.

Online uw zakenreizen boeken

De online tools van Uniglobe zijn overzichtelijk, slim en maken het boeken van uw zakenreizen eenvoudig.

U wilt snel en gemakkelijk een vliegticket, hotel, huurauto of treinreis boeken. Dat kan nu met de innovatieve nieuwe online bookingstool van Uniglobe. De Uniglobe Business Intelligence (UBI) Tool is uniek omdat het een platform is waarop alle airlines (ook Low Cost Carriers), alle hotelbrookers (o.a. Expedia en Booking) en alle autoverhuur maatschappijen (o.a. Hertz, Avis en Sunny Cars) geboekt kunnen worden in een paar clicks. Ook staat uw reizigersprofiel veilig opgeborgen. Daarnaast kunt u kiezen voor boekingen op voucher, waardoor u uw reis niet meer achteraf hoeft te declareren. Onze Business Travel Consultants kijken op elk moment, indien gewenst, met u mee.

BOEK EEN DEMO