Wijzigingen verwerken.

U gaat binnenkort naar een internationale meeting en het programma is veranderd, dat is vervelend! Hierdoor kunt u niet meer gebruiken maken van het geboekte ticket, nu wilt u het ticket wijzigen naar een andere dag en tijdstip. Daarnaast is er ook nog een hotelreservering gemaakt die aangepast dient te worden en uw huurauto reservering klopt ook niet meer en moet gewijzigd worden. Hoe los ik deze wirwar van wijzigingen op?

En nu?

Wanneer u via Uniglobe boekt, voorzien wij u van een overzichtelijke offerte met alle wijzigings- en annuleringsvoorwaarden van uw reis. De offerte is voor u op maat gemaakt, rekening houdend met uw wensen, boekingsklassen en type hotelkamers. Wijzigingen kunnen een grote kostenpost zijn, maar die regel geldt niet voor alle boekingen.

Wij kunnen uw geplande reis snel voor u wijzigen door onze jarenlange relaties die wij als IATA-reisagent met verschillende leveranciers hebben. Allerlei soorten reizen boeken wij voor u om. U kent denken aan autohuur, hotelovernachtingen, vliegtickets en treinreizen.

Indien er door wijzigingen kosten ontstaan, worden deze kosten op een transparante manier doorgevoerd. Hierdoor bent u altijd op de hoogte en heeft u zicht op het verloop van de reservering. Terugbetalingen (refunds) van vliegtickets worden volledig op de bankrekening van uw organisatie teruggestort.

Wilt u contact met ons opnemen? Onze experts staan klaar om u meer te vertellen over uw reisadministratie en wijzigingen.