Groups & Incentives

Als jouw gasten nog lang en enthousiast praten over een evenement; dan is ons gezamenlijke doel geslaagd!

Uw waardevolle partner voor Meetings, Incentives, Concepts & Events

Naast individuele zakenreizen zijn wij ook uw partner voor zakelijke groepsreizen en evenementen in binnen- en buitenland. Onze Groups & Incentive afdeling goMICE creëert en organiseert Meetings, Incentives, Concepts en Events voor groepen vanaf 10 personen. Bent u op zoek naar een groepsvlucht, charter of een compleet reisprogramma? goMICE is dé expert op het gebied van waardevolle groepsontmoetingen en belevingen in het buitenland!

Liever een meeting of event in Nederland? Onze meeting & event experts helpen u met uw zoektocht naar een passende locatie, de invulling van een dynamisch of bijzonder programma en een perfect georganiseerde dag. Dit doen wij online, offline en hybride.

Maar onze goMICE professionals gaan nóg een stap verder. Door vanaf het begin van het traject met u mee te denken over een strategische en waardevolle inzet van uw volgende LIVE of ONLINE moment. Daarnaast zorgt de unieke goMICE Stretch-methode voor de ontwikkeling van een doordacht communicatietraject waardoor u nog langer verbonden blijft met uw medewerkers of relaties!

Benieuwd hoe u het verschil kunt maken met een meeting, event of groeps- of incentive reis van goMICE? Neem contact met ons op of vind meer inspiratie op de website van goMICE!