Bespaar op zakenreizen

Tarieven van tickets en hotels wijzigen van minuut tot minuut. Wil je toch de beste deal vinden en besparen op reiskosten? Stop dan met zelf zoeken en neem contact op met Uniglobe Travel voor:

  • Aantrekkelijke tarieven voor vliegtickets, hotelovernachtingen en autohuur;

  • Diverse, op maat gemaakte, servicepakketten;

  • Inkoopondersteuning en opstellen van reisbeleid;

  • Inzicht in al jouw reiskosten met onze overzichtelijke (online) rapportages.

Uniglobe Travel doet er alles aan om een besparing te realiseren op het reisbudget met behoud van flexibiliteit en tegen de beste voorwaarden. Doordat wij in meer dan 60 landen gevestigd zijn beschikken we over goede inkoopcondities bij luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven en hotels. Ervaring leert dat besparingen op je reisbudget kan oplopen tot 20%. Wij besparen echter nooit op onze service aan jou. Hierdoor zijn wij al 40 jaar de trouwe zakenreispartner van het MKB.

Wij zijn het verlengstuk van jouw werk

De zakenreisprofessionals van Uniglobe kennen de weg in de reiswereld. Zij hebben alle benodigde vakkennis en jarenlange ervaring met het boeken van zakenreizen. Wij doen waar we goed in zijn, zodat jij handen vrij hebt voor andere zaken.  

Voordelen van een goede relatie

Economy Class of Business Class? Gangpad of raamplaats? Luxe kamer of juist de budgetkamer? Een hard kussen of zacht? Omdat je vaste aanspreekpunten hebt, kent Uniglobe Travel jouw persoonlijke reisbehoefte. Wij geloven in de menselijke maat en het meebewegen met de klant.

Hoog servicelevel

Uniglobe Travel is een service gerichte organisatie. Het is onze dagelijkse passie om jou een zorgeloze zakenreiservaring te kunnen bieden. Dit doen we door een persoonlijke, creatieve en ambitieuze benadering, waardoor we jouw zakenreis zo efficiënt mogelijke kunnen samenstellen en laten verlopen. De dienstverlening van Uniglobe Travel gaat verder dan het regelen van een vliegticket of hotel. Zo adviseren wij ook bij het opstellen van je reisbeleid en bewaken jouw reisbudget.

Kortom, wij dienen slechts één belang: dat van jou!