Jouw veiligheid is onze prioriteit, mét oog voor besparingen!

De wereld verandert. Net als zoveel dagelijkse dingen, ondergaat ook de reiswereld ingrijpende veranderingen als gevolg van COVID-19. Wat jij van ons verlangt is ook veranderd, dus denken we graag met je mee over het opnieuw opstellen van je reisbeleid.

Centraal hierin staat de zorgplicht van de werkgever voor de medewerker die op reis gaat. Begrippen als risico en veiligheid voeren de boventoon, terwijl we ook besparingen op het reisbudget voor ogen houden. Wij combineren dus beide belangrijke aspecten.

Met onze online oplossing UBI is het mogelijk om alle onderdelen van een zakenreis gemakkelijk en voordelig te boeken Tegelijkertijd willen we dat jouw reizigers zich veilig voelen tijdens hun zakentrip. Daarom hebben we hieronder actuele links en informatie verzameld om te laten zien welke maatregelen onze partners hebben genomen ter voorbereiding op 'het nieuwe normaal'.  


 

Featured Partner - KLM

 

KLM

Vliegen tijdens de coronacrisis betekent voor luchtvaartmaatschappijen dat zij moeten opereren onder uitzonderlijke omstandigheden. De huidige situatie vraagt om een reeks van maatregelen die KLM uitvoert om haar operatie voor passagiers en bemanning zo veilig mogelijk te kunnen uitvoeren. In deze video zie je welke maatregelen dat zijn.

Airlines

Internationale hotelketens

Mocht je vragen hebben over je volgende reis, onze ervaren Travel Professionals zijn staan voor je klaar.