Management informatie

Hoe zorg je ervoor dat je maximaal rendement haalt uit jouw zakelijke reiskosten en tegelijkertijd oog houdt op je reisuitgaven? Succesvol zakendoen laten wij aan jou over. Met onze management rapportages geven we je overzicht en controle over alle bestedingen én besparingen.

Uniglobe beschikt over een geavanceerd Management Informatie Systeem waarmee je alle reisinformatie van jouw organisatie op een overzichtelijk manier kunt inzien. Wij kunnen je direct toegang geven, door middel van unieke inloggegevens in combinatie met een URL.

Hoe actueel is de getoonde reisdata?

Het Management Informatie Systeem heeft een directe koppeling met de backoffice van Uniglobe. Dit zorgt ervoor dat de data direct in de online tool wordt geüpload. Het systeem wordt 24/7 verrijkt met gegevens van de reizen die zijn geboekt voor uw bedrijf. Zo heeft u real time alle data snel bij de hand en kunt u uw reisbeleid direct optimaliseren.

Welke analyses kun je maken?

In deze rapportage tool heb je de keuze om een ‘’Standard Revenue Analysis’’ of een ‘’Advanced Revenue Analysis’’ op te vragen. De Advanced versie is een meer uitgebreide versie van de rapportage waarmee je kunt filteren op afdelingen, reizigers, producten, kostenplaatsen of projectnummers. De rapportages geven je informatie over de aantallen vluchten, huurauto’s, treinen en hotels die er zijn geboekt. Ook geeft het systeem inzicht via welke leverancier jouw organisatie het meest heeft geboekt of bijvoorbeeld wat de verhouding is tussen offline- en online boekingen.

Periodiek & in eigen format!

De rapportages kun je voor verschillende periodes opvragen. Bij het genereren van een rapportage kun je kiezen voor een rapportage op basis van ‘’vertrekdatum’’ of op basis van ‘’facturatiedatum’’.

In de online tool kun je de rapportage desgewenst in PDF of Excel formaat opslaan. Belangrijk om te vermelden is dat ook de CO2-uitstoot van de vluchten en de besparingen worden weergegeven in de rapportages.

Wil je dit inzicht ook en zelfs online? Neem dan contact met ons op.