UBI gebruikers opgelet!

August 09, 2023

Goed nieuws, want op maandag 4 september gaat de nieuwe look & feel live. Vanaf die datum is het mogelijk om toegang te krijgen tot de nieuwe UBI omgeving. Het nieuwe jasje is niet alleen veel overzichtelijker en rustiger, maar is nu ook in meer talen beschikbaar, waaronder ook Nederlands. Nieuw is dat transfers & taxi’s in één moeite geboekt kunnen worden. Smartphone gebruikers hebben toegang tot de nieuwe UBI mobiele website, waarin nu ook internationale treinen geboekt kunnen worden. Niet in de laatste plaats zijn we verheugd dat het CO2 getal wordt getoond bij alle reisonderdelen in UBI; vluchten, hotels, huurauto en treinen. Dat maakt het vergelijken en kiezen op duurzaamheid een stuk makkelijker.  

In het bekende inlogscherm heb je straks de keuze voor de nieuwe of oude UBI omgeving. Je inloggegevens zijn ongewijzigd.Wil je eerst nog even wennen en verkennen? Geen probleem, eenmaal ingelogd kun je met één knop heen en weer schakelen tussen de nieuwe en de oude omgeving. 

 

Hieronder zie je een voorbeeld van de nieuwe look & feel.

 

 

Als je eenmaal een vlucht gevonden hebt, dan kun je kiezen uit een reeks van prijzen met daaraan gekoppelde voorwaarden.

 

 

 

Bètaversie
In de nieuwe versie vind je de vermelding ‘bètaversie’. Dit betekent dat je deze nieuwe versie wel in productie is genomen, maar nog niet 100% uitontwikkeld is.
De komende maanden worden er telkens verbeteringen en nieuwe producten toegevoegd, vandaar de term ‘bètaversie’.

Is een bètaversie dan wel te gebruiken? Vraag je je misschien af. Het antwoord is volmondig, ja. Alle vertrouwde boekingsfuncties werken ook real-time in deze nieuwe omgeving.  De verwachting is dat in november de oude UBI wordt gesloten en je dan niet meer kunt switchen.

Wij zien graag dat de komende maanden alle gebruikers met de nieuwe UBI versie vertrouwd raken. We wensen je alvast veel gebruiksgemak en laat bij gelegenheid weten wat je ervan vindt.  En ben je nog geen UBI gebruiker, neem dan contact met ons op. Met UBI gaat er een mooie, gebruiksvriendelijke online wereld voor je open.

Categories:ubi