Qatar Airways strijkt neer in Düsseldorf: extra opties voor Nederlandse reizigers

December 14, 2022

Qatar Airways heeft Düsseldorf toegevoegd aan haar netwerk. De Arabische luchtvaartmaatschappij vliegt sinds 16 november tussen de Duitse luchthaven en thuisbasis Doha. De lijndienst is niet alleen gericht op Duitsers, maar ook interessant voor Nederlandse reizigers.

Dagelijkse vlucht
Een Boeing 787-8 Dreamliner, met aan boord plaats voor 254 passagiers, strijkt nu dagelijks neer op Düsseldorf Airport. Dat is de vierde Duitse luchthaven die Qatar Airways aanvliegt, naast Frankfurt, München en Berlijn. Vlucht QR85 landt elke dag om 13.05 uur in Düsseldorf, en vertrekt om 15.05 uur.

Doorverbinding naar het Verre Oosten, Afrika of Australië
Qatar Airways verwacht niet alleen aantrekkelijk te zijn voor reizigers die Doha als eindbestemming hebben, maar ook voor passagiers richting oorden als Singapore, Kuala Lumpur, Bangkok, Hongkong, Kaapstad of Melbourne, die met een overstap van drie uur te bereiken zijn.

Keuze uit drie luchthavens
Door de komst van Qatar Airways naar Düsseldorf Airport hebben Nederlandse reizigers drie vertrekpunten binnen handbereik om met de luchtvaartmaatschappij naar Doha en verder te vliegen. Qatar Airways vliegt dagelijks op Schiphol, en breidt het aantal vluchten naar die luchthaven vanaf december uit naar tien per week. Daarnaast wordt Brussels Airport dagelijks aangevlogen.

Categories:partner nieuws